Onze instructeurs

Hieronder stellen onze instructeur zich aan je voor. Heb je al les van n van onze instructeurs, dan kan je hier de contactgegevens vinden.

Evert Herlaar

Evert Herlaar
Goedendag. Mijn naam is Evert Herlaar en ik ben sinds 1993 auto, motor & bromfiets instructeur. Ook geef ik theorieles. Ik ben sinds 2004 samen met mijn zoon Jelle eigenaar van rijschool Zebra. Ik ben gek op motorrijden, mijn katten Micky & Garfield en skin.

telefoonnummer: 06 - 53 79 79 03

Jelle Herlaar

Jelle Herlaar
Hoi, ik ben Jelle en sinds 2004 samen met mijn vader eigenaar van Rijschool Zebra. Ik geef verzorg opleidingen voor de motor, auto en bromfiets. Ook geef ik theorieles. Mijn grote passie is motorrijden: in het buitenland, op bergweggetjes of het circuit. Verder houd ik van reizen en gezelligheid.

telefoonnummer: 06 - 10 01 67 36

Diane

Diane
Ik ben Diane en al sinds 2004 rij-instructrice. Ik vind het altijd belangrijk iedereen vol vertrouwen en met een goede ervaring de weg op te sturen. Faalangst, rij-angst of gewoon bang? Adhd of gewoon druk? ik ga geen enkele uitdaging uit de weg! Maar ook als je gewoon snel je rijbewijs wilt halen kun je bij mij terecht! Bel, email of stuur me een whatsapp en voor je het weet ben je al geslaagd!

telefoonnummer: 06 - 20 92 08 40

Veerle

Diane
Ik ben Veerle van Santen, werkzaam vanaf 2007 als rij-instructrice en sinds 2014 franchiser bij rijschool Zebra Tijdens mijn lessen hou ik van een ontspannen sfeer.Ik probeer een humoristische manier de lessen begrijpelijk te maken en omdat iedereen anders is, zoveel mogelijk de les aan te laten sluiten bij de leerling voor een goed resultaat. Bij leerlingen met faalangst, rijangst of weinig zelfvertrouwen heb ik extra geduld en mijn ultieme missie is deze met een goed gevoel de weg op te sturen. Maakt het bovenstaande je enthousiast of nieuwsgierig? Voor een gratis intest of vragen ben ik bereikbaar via de mail, whatsapp of telefoon.

telefoonnummer: 06 - 30 41 43 75